Storitve mobilnosti

Mobilo

Kdor kupi vozilo Mercedes-Benz se lahko veseli brezskrbne vožnje. Vsa vozila, ki so bila prodana, registrirana in uporabljana od 01.04.2008 naprej v evropskem območju veljavnosti, so zaščitena s storitvijo Mobilo. Stranka se v primeru, da pride do okvare vozila, lahko zanese na hitro in nezapleteno pomoč.
Storitev Mobilo velja za novo osebno vozilo, sprva za obdobje 4 let od datuma prve registracije, nato je storitev mogoče podaljšati z vsakim opravljenim servisom pri pooblaščenem servisnem partnerju Mercedes-Benz do naslednjega predpisanega servisa oz. največ za eno leto, v obdobju do največ 30 let.
S storitvijo Mobilo boste vedno mobilni, tudi če vaše vozilo izjemoma ne bo. Ne bomo vas pustili na cedilu, ampak vam nudimo hitro in zanesljivo pomoč, kadar jo najbolj potrebujete.

> Kliknite za ogled zloženke

Mobilo Van

Za dostavna vozila Mercedes-Benz veljajo najvišji standardi na področju razvitosti tehnologije in stopnje udobja ter izvajanja storitev.
Mercedes-Benz MobiloVan je novi paket mobilnosti za vozila Citan, Sprinter in Vito z datumom prve registracije po 01.10.2012. Velja za našteta nova vozila skoraj po vsej Evropi in sicer najprej 2 leti, nato pa se podaljša z vsakim servisom, ki se opravi pri enem od pooblaščenih servisnih partnerjev Mercedes-Benz in velja do naslednjega servisa. Strankam nudimo hitro pomoč pri okvarah in številne druge uporabne storitve v obdobju do 30 let.
S storitvijo Mercedes-Benz MobiloVan so naše stranke vedno mobilne, njihov posel pa deluje nemoteno.

> Kliknite za ogled zloženke

Servis 24h

S storitvijo Servis 24h je Mercedes-Benz poskrbel tudi za redke primere, ko imate na poti okvaro ali težave z zagonom.
Vsem voznikom osebnih in gospodarskih vozil prihitimo na pomoč v najkrajšem možnem času, 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu.
Dovolj je, da pokličete številko +800 1 777 7777 v Sloveniji oz. +386 1 888 81 17 v Evropi, kjer vam je na voljo mreža Daimlerjevih servisnih partnerjev, ki vam zagotavljamo 24-urno pomoč Mercedes-Benz.

Prevzem in dostava vozila

Nimate časa pripeljati svoje vozilo na servis? Ne skrbite, lahko se dogovorimo in to prepustite nam. Vaše vozilo z veseljem prevzamemo na domu ali na katerikoli lokaciji, ki vam ustreza npr. v službi in kakor hitro na njem postorimo vse kar je potrebno, vam vaše vozilo Mercedes-Benz sveže vzdrževano in oprano, pripeljemo nazaj.