Storitve mobilnosti

Mobilo

Kdor kupi vozilo Mercedes-Benz se lahko veseli brezskrbne vožnje. Vsa vozila, ki so bila prodana, registrirana in uporabljana od 01.04.2008 naprej v evropskem območju veljavnosti, so zaščitena s storitvijo Mobilo. Stranka se v primeru, da pride do okvare vozila, lahko zanese na hitro in nezapleteno pomoč.
Storitev Mobilo velja za novo osebno vozilo, sprva za obdobje 4 let od datuma prve registracije, nato je storitev mogoče podaljšati z vsakim opravljenim servisom pri pooblaščenem servisnem partnerju Mercedes-Benz do naslednjega predpisanega servisa oz. največ za eno leto, v obdobju do največ 30 let.
S storitvijo Mobilo boste vedno mobilni, tudi če vaše vozilo izjemoma ne bo. Ne bomo vas pustili na cedilu, ampak vam nudimo hitro in zanesljivo pomoč, kadar jo najbolj potrebujete.

Mobilo Van

Za dostavna vozila Mercedes-Benz veljajo najvišji standardi na področju razvitosti tehnologije in stopnje udobja ter izvajanja storitev.
Mercedes-Benz MobiloVan je novi paket mobilnosti za vozila Citan, Sprinter in Vito z datumom prve registracije po 01.10.2012. Velja za našteta nova vozila skoraj po vsej Evropi in sicer najprej 2 leti, nato pa se podaljša z vsakim servisom, ki se opravi pri enem od pooblaščenih servisnih partnerjev Mercedes-Benz in velja do naslednjega servisa. Strankam nudimo hitro pomoč pri okvarah in številne druge uporabne storitve v obdobju do 30 let.
S storitvijo Mercedes-Benz MobiloVan so naše stranke vedno mobilne, njihov posel pa deluje nemoteno.

Servis 24h

S storitvijo Servis 24h je Mercedes-Benz poskrbel tudi za redke primere, ko imate na poti okvaro ali težave z zagonom.
Vsem voznikom osebnih in gospodarskih vozil prihitimo na pomoč v najkrajšem možnem času, 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu.
Dovolj je, da pokličete številko +800 1 777 7777 v Sloveniji oz. +386 1 888 81 17 v Evropi, kjer vam je na voljo mreža Daimlerjevih servisnih partnerjev, ki vam zagotavljamo 24-urno pomoč Mercedes-Benz.

Prevzem in dostava vozila

Nimate časa pripeljati svoje vozilo na servis? Ne skrbite, lahko se dogovorimo in to prepustite nam. Vaše vozilo z veseljem prevzamemo na domu ali na katerikoli lokaciji, ki vam ustreza npr. v službi in kakor hitro na njem postorimo vse kar je potrebno, vam vaše vozilo Mercedes-Benz sveže vzdrževano in oprano, pripeljemo nazaj.