Prodajno servisni center Hotko d.o.o.

O nas

Smo zasebno podjetje z več kot 50-letno tradicijo servisiranja in popravil vozil. Začeli smo kot prvi pooblaščeni serviser za vozila BMW še v takratni Jugoslaviji, v začetku 90-ih let dejavnost razširili tudi na prodajo vozil in v novo tisočletje stopili z ‘zvezdo’. Tako že od leta 1999 uspešno zastopamo blagovno znamko Mercedes-Benz na celjskem področju.

Še vedno pretežno družinsko podjetje, danes zaposluje ekipo izkušenih sodelavcev, vsem pa nam je skupna ljubezen do avtomobilov, veselje do dela, ki ga opravljamo in želja biti vedno boljši…

Naša servisna delavnica je opremljena v skladu s standardi Mercedes-Benz z najsodobnejšo delavniško opremo priznanih proizvajalcev, pri svojem delu uporabljamo specialna orodja in diagnostične naprave predpisane s strani Mercedes-Benz, naše servisno osebje pa je certificirano, strokovno usposobljeno v skladu z zahtevami principala in svoja znanja nenehno nadgrajuje s specializiranimi šolanji Mercedes-Benz. Kakovost naših storitev in usmerjenost na odjemalce pa potrjuje tudi pridobljeni certifikat kakovosti ISO 9001.

Kaj lahko od nas pričakujete?

Vrhunsko storitev

Naš temeljni cilj je nuditi strankam profesionalne in kakovostne storitve. Kot pooblaščeni servisni partner Mercedes-Benz zagotavljamo poleg rednega servisiranja in popravil osebnih in lahkih dostavnih vozil Mercedes-Benz, izvajanja garancijskih popravil, diagnosticiranja in odprave napak, popravila poškodovanih vozil, 3D optične nastavitve podvozja vozil, menjave stekel, popravil ali menjav izpušnega sistema, polnjenje klima naprav, vulkanizerskih storitev, hrambe pnevmatik, avtomatskega pranja vozil, prodaje in vgradnje nadomestnih delov ter dodatne opreme za vozila Mercedes-Benz, tudi pomoč na cesti v okviru storitve Servis 24h ter vleko in najem vozil.

Kvaliteto brez kompromisov

V vozila vgrajujemo samo originalne rezervne dele Mercedes-Benz. Trudili se bomo, da bodo naše storitve ostale vrhunske, tako kot so izdelki prestižne blagovne znamke Mercedes-Benz, ki jo zastopamo.

Individualen pristop

Za naše storitve so značilni oseben pristop do strank (direktor je tudi vodja servisne delavnice in diagnostik), visoka strokovnost in kakovost storitev (sad dolgoletnih delovnih izkušenj in pridobljenih specialističnih znanj) ter osredotočenost na kupce (individualen pristop k vsakemu odjemalcu, z visoko stopnjo prilagodljivosti glede na njegove želje, potrebe in pričakovanja).

Spoznajte našo ekipo

David Hotko
David HotkoDirektor servisa
Kontakt    david.hotko@siol.net
Tel.: 03 780 00 30
Simona Hotko
Simona HotkoFinančni direktor
Kontakt    simona.hotko@siol.net
Tel.: 03 780 00 30
Samo Steiner
Samo SteinerProdajalec vozil
Kontakt    samo.steiner@hotko.si
Tel.: 03 780 00 30
Servisni svetovalec
Tel.: 03 780 00 30
Gsm: 041 310 504