Originalni nadomestni deli in oprema

Originalni nadomestni deli

Originalni deli Mercedes-Benz prepričajo z že pregovorno kvaliteto, preverjeno varnostjo in visoko zanesljivostjo. Vsak originalen del Mercedes-Benz je skrbno razvit, ustreza visokim kakovostnim standardom in zahtevam proizvajalca, podvržen je strogim testom in kontrolam ter natančno izdelan iz vrhunskih materialov. Dolga življenjska doba, razmerje med kvaliteto in ceno ter več kot 100-letna tradicija izdelovanja vozil in delov, so garancija za gospodarno izbiro originalnih delov Mercedes-Benz, ki so na voljo v nezamenljivi embalaži s hologramom.

Dodatna oprema

Originalna dodatna oprema Mercedes-Benz vam ponuja veliko idej, kako bo vaše vozilo še bolj individualno zadovoljevalo vaše potrebe. Naredite svoje vozilo Mercedes-Benz še udobnejše, dodajte optične poudarke ali se odločite za praktične dodatke, ki mu bodo zagotovili dodatno funkcionalnost. Za vaše vozilo Mercedes-Benz vam je na voljo širok spekter dodatne opreme, v pomoč pa vam je lahko konfigurator na spodnji povezavi, s katerim enostavno izberete originalno dodatno premo po svoji želji.

> Konfigurator opreme (EN)

Kolekcija Mercedes-Benz

Kolekcijo Mercedes-Benz zaznamuje inovativnost, brezkompromisna zahteva po dizajnu, funkcionalnosti in kakovosti. Namenjena je ljubiteljem klasike, ljudem, ki sledijo najnovejšim trendom, zbiralcem avtomobilčkov, golfistom, kolesarjem, navdušencem nad Formulo 1, ljubiteljem AMG in SLR, skratka vsem, ki cenijo kakovost, eleganco in strast v vsakem najmanjšem detajlu.

> E-katalog kolekcije Mercedes-Benz 2021 (EN)
> E-katalog originalne dodatne opreme in kolekcije 2020 (SLO)