Pooblaščeni servis Mercedes-Benz

Pregledi in vzdrževanje

Da bo vaše vozilo Mercedes-Benz vedno v najboljši formi –
za to skrbimo mi! S sezonskimi pregledi in hitrim servisom po ugodnih fiksnih cenah.

Tako kot vsako vozilo tudi vaš Mercedes-Benz potrebuje redno servisiranje, za kar skrbijo naši strokovno usposobljeni serviserji. Vsi so strokovnjaki na svojem področju, ki se nenehno dodatno izobražujejo, pri svojem delu pa uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo. Tako vašemu avtomobilu zagotavljamo dolgo življenjsko dobo, vam pa neomejene užitke pri vožnji. Tudi v okviru rednega servisa vaše vozilo podrobno pregledamo in tako ste lahko prepričani, da bo vaše vozilo Mercedes-Benz tudi po več tisoč prevoženih kilometrih varno in zanesljivo kot prvi dan. Pri nas uporabljamo izključno originalne dele Mercedes-Benz – ker le tako vaše vozilo ostane ‘100% mercedes’ in s tem dolgoročno ohranja svojo vrednost.

Kdaj je čas za servis? Vaše vozilo je serijsko opremljeno s prikazom servisnih intervalov ASSYST PLUS. Računalnik v kombi instrumentu vas samodejno obvešča o naslednjem servisnem pregledu. Servis se izvede po točno določenem številu prevoženih kilometrov ali po določenem časovnem intervalu, odvisno od tega, kaj nastopi prej. Ne glede na to ali svoje vozilo redno vzdržujete ali servisirate na pooblaščenem Mercedes-Benz servisu, ste zaradi naših sezonskih pregledov sigurnejši na poti. Vaše vozilo bomo pri nas temeljito pregledali, preizkusili delovanje in po potrebi opravili nujna popravila. Spomladi, pred dopustom ali ko se začne hladnejše obdobje, naj bo vaše vozilo v najboljši formi za dolga potepanja ali kljubovanje nizkim temperaturam. Preverite našo akcijsko ponudbo.

Popravila

Ob nezgodi ali manjših nerodnostih na vašem vozilu Mercedes-Benz – vedno imamo za vas idealno rešitev.

Visoke zahteve glede varnosti, inovativne Mercedes-Benz tehnike in najmodernejši varnostni sistemi, služijo samo enemu namenu: preprečevanju nezgod. Vendar se lahko še tako izkušenemu vozniku marsikaj pripeti…
Pri popravilu vašega vozila po poškodbah, zaupajte našemu znanju. Naši specialisti poznajo vaše vozilo Mercedes-Benz v detajle in izvršijo popravilo z največjo skrbnostjo. Seveda vam bomo pri tem vgradili samo originalne nadomestne dele. Tudi specialna orodja, ki jih uporabljamo pri popravilih, ustrezajo najstrožjim kakovostnim zahtevam Mercedes-Benz in so bila razvita posebej za posamezne modele vozil Mercedes-Benz.
Poleg sanacije vidnih poškodb, je bistveno odkriti in odpraviti tudi eventuelno škodo na kompleksnem sistemu elektronskih naprav in varnostnih komponent, ki skrbijo za stabilnost vozila. Da bo vaše vozilo ohranilo vrednost in ker je vaša varnost in varnost vaših sopotnikov naš najpomembnejši kriterij pri izvajanju popravila, je vaše vozilo pri nas v najboljših rokah.

Garancijske storitve

Mercedes-Benz obsežno garancijsko kritje, vam nudi dolgoročno sigurnost.

Kot potrditev že pregovorne kakovosti in zanesljivosti Mercedes-Benz, imajo vsa osebna in dostavna vozila Mercedes-Benz, prodana po 01.09.2005, dvoletno garancijo proizvajalca, ki velja na celotnem področju Evrope. Garancijski rok začne teči z dnem prodaje oz. registracije, brez omejitve kilometrov. Garancijske zahtevke lahko uveljavljate pri pooblaščenih serviserjih Mercedes-Benz.

Sodelavci in šolanja

V našem servisu, ki je opremljen po najsodobnejših standardih Daimler AG, vam bo storitve opravilo usposobljeno in šolano osebje z večletnimi izkušnjami s popravili vozil Mercedes-Benz, ob uporabi originalnih rezervnih delov Mercedes-Benz, ki imajo dveletno garancijo, v skladu z navodili in predpisi proizvajalca. Ob tem pa se vam podaljša tudi garancija mobilnosti do naslednjega servisa.
Osebje našega servisa je opravilo širok nabor tehničnih, procesnih in sistemskih treningov, s katerimi so zagotovljene kvalifikacije in kompetentnost vseh sodelavcev v servisu. Svoje znanje redno nadgrajujejo z udeležbo na specializiranih šolanjih Mercedes-Benz, kjer se seznanjajo z najnovejšo tehnologijo in vsemi novostmi vozil Mercedes-Benz.